INDKØBSKURV

 

SAMARBEJDSPARTNERE


Business LF

Business LF varetager strategi-, drifts- og udviklingsopgaver inden for kerneområderne erhverv, turisme og investering på Lolland-Falster.

 

Organisationen blev etableret i 2011 Guldborgsund Kommune og Lolland Kommune for at samle kræfterne og skabe én enhed med stærke kompetencer inden for organisationens kerneområder – på tværs af kommunegrænser.

 

Læs mere om Business LF her  

 


  

PriceRunner

PriceRunner er en virksomhed i rivende udvikling. Virksomheden blev etableret i Nykøbing F. og har siden blevet et af danmarks mest foretrukne prissammenlignings-site.

 

PriceRunner tilbyder sammenligning af produkter og ydelser, og i samarbejde med HeltLokalt.dk kan du nu også finde lokale fødevarer og sammenligne priserne for disse på PriceRunner.com.

 

Læs mere om PriceRunner her

 


 

InternetFactory

InternetFactory er et innovativt og fuldblown udviklerhus. Firmaet har specialiseret sig indenfor specialdesignet hjemmesider og webtjenester. Hos InternetFactory er der ikke noget som "bare" er standard - i en erkendelse af, at for at skille sig ud på nettet og de digitale medier, så er man også nød til at tænke ud af bokse og skabe skræddersyet løsninger.

 

Hos HeltLokalt.dk bruger vi InternetFactory som sparringspartner - medudviklier og på nogle af vores tjenester driftsleverandør.

 

Læs mere om InternetFactory her