INDKØBSKURV

Vores favorit

PÅ TUR I LOLLAND & FALSTERS SPISEKAMMER

1 stk.
299,95 DKK  pr. stk.
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


Denne vare er desværre udsolgtKogekunst og lokal bæredygtighed i "På tur i Lolland& Falsters spisekammer"

En kogebog af Nethe Plenge og Ingrid Riis. Forord af Katrine Klinken. Fotos, fortælinger og opskrifter fra ture efter mad på Lolland Falster - året rundt.

 

Velsmag og samvær danner rammen om bogen, der viser, at kvalitet og gode råvarer er for alle. Madskribenten Nethe Plenge og fotografen Ingrid Riis tager læseren med på en rejse efter den daglige mad året rundt. Og lidt til en fest i ny og næ. Som rejseledsagere besøger vi lokale bæredygtige og passionerede producenter, avlere og entusiaster ud i alt fra de raffinerede lollandske vine til den kraftfulde kål fra Tokkerupgård. 

 

Fællesskabet omkring den gode råvare, hele vejen fra avler til mave, hyldes på flot og naturlig vis: 

 

"Når vi selv henter råvaren ved dens kilde, får vi altid lidt mere med hjem end ingredienser til en menu. Genklange fra møder med naturen, kulturlandskabet og menneskene, der passer godt på det hele, kommer med i gryden." 

De farverige fortællinger begrænser sig ikke kun til avlede afgrøder og opdrættet kvæg. En stor del af den lokale velsmag vokser vildt i naturen og er blot en skovtur fra gryden og det klassiske danske fællesskab, vi har omkring mad og måltider.

 

"Naturens spiselige svampe og urter, fisk af egen fangst og vildt fra mark, skov og kyst har en særlig velsmag af stolt samhørighed med fødeegnen." 

 

God mad og velsmag til alle! skriver Katrine Klinken i bogens forord. Et ønske, som med denne bog gives videre til alle, der selv begiver på kulinarisk opdagelse i deres egen omegn. Igennem 162 rigt og smukt illustrerede sider bliver du fodret med visuelle og smagfulde indtryk fra det lolland-falsterske eventyrland, hvor næsten kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan dyrkes. 

På tur i Lolland& Falsters spisekammer er den tredje bog fra det lokale forlag, Forlaget Lofa I/S. De tidligere bøger, En bid af Sydhavsøerne og Smagen af kunst på Lolland & Falster er udsolgt fra forlaget.*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***


Udvidet beskrivelse
Producent info
 

Media: Bog med fast ryg

Udgivelsesdato: 05-12-2014

Oprindeligt udgivet: 2014

Udgave: 1. udgave

ISBN13: 9788799275458

Forlag: Forlaget LOFA

Genre: Kogebøger

Sprog: Dansk

Antal sider: 182 sider

Mål: 294 × 218 × 24 mm

Vægt: 995 gram

Forlaget LOFA er også resultatet af fire kvinders fælles ønske om en kreativ legeplads med rum og mulighed til egne ideer og projekter. Til daglig arbejder vi hver især med vores egen virksomhed indenfor medier og kommunikation og løser opgaver for andre. Men ind imellem sætter vi os sammen og tænker vilde tanker, hvor vi lader drømmene få luft. Hvor alt kan lade sig gøre, og intet er forbudt.