INDKØBSKURV

 

OM HELTLOKALT.DK


Fordi at HeltLokalt.dk er Lokalt, Friskt og Fleksibelt

 

Lokalt

Varerne er unikke og produceret lokalt i Danmark

 

Hos HeltLokalt.dk finder du unikke varer som enten kun er lavet i ét eller ganske få eksemplarer samt varer du ikke vil finde i dit traditionelle supermarked. Alle vores varer er produceret i Danmark af ildsjæle og dedikerede lokale producenter under strenge krav til produktionsform, bæredygtighed og dyrevelfærd.

 

Friskt

Alle varer er friske, ofte økologiske og til tider leveret direkte fra producenterne

 

Hos HeltLokalt.dk sender vi kun varer af sted som på afsendelsestidspunktet er friskt og indbydende. Hvis en varer ikke lever op til vores høje krav og standarder, så kasseres varen. For at sikre friskheden af de varer du modtager fra HeltLokalt.dk bliver nogle vaer afsendt fra den lokale producent og til dig direkte.


Fleksibelt

Du behøver kun at handle ét sted, fra hvor du er og på alle tidspunkter af døgnet

 

Hos HeltLokalt.dk kan du handle ét af landets bredeste sortimenter af lokalt producerede fødevarer og nonfood varer. Ved at handle et sted spare du både tid og penge. Du skal ikke lede efter producenter, handle på flere webshops eller køre landet rundt til diverse gårdbutikker, du kan handle nemt og bekvemt fra hvilket som helt sted i verden og på hvilket som helst tidspunkt som passer dig.

  


 

HeltLokalt.dk

SELSKABSOPLYSNINGER, bank og REVISOR mv.

 

Herunder kan du se ejerforhold.

 

Selskabsoplysninger

Ejeforhold:

Direktion:

Bestyrelsen:

Etableringsår:

HeltLokalt.dk drives af Helt Lokalt Nykøbing Falster ApS, som ejes af Dorthe Marianne Barholt Hansen og Jeanette Schlander Adamsen.

Direktør: Dorthe Marianne Barholt Hansen og direktør: Jeanette Schlander Adamsen.

Bryan Radley Hansen (formand), Morten Adamsen. Dorthe Marianne Barholt Hansen, Jeanette Schlander Adamsen.

2016