INDKØBSKURV

JULEMARMELADE, ØKOLOGISK

1 Glas, 270g
39,00 DKK  pr. glas
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


Denne vare er desværre udsolgtBandholms egen marmelade har æbler over hele linjen med spændende smagskombinationer med egne bær og bær fra Danmark. Det unikke ved Bandholms egen marmelade, er at hovedingrediensen er æbler i alle produkterne. Det giver marmeladen et pift og en friskhed, som adskiller sig fra andre marmelader samtidig med, at den frugt som kombineres med æblerne springer tydeligt frem i smagen.

 

Marmeladerne smager af den frugt, som de er lavet af, og ikke af sukker. Derfor har alle vores marmelader en meget høj frugtprocent og et lavt indhold af tilsat sukker.

 

Der ingen kunstige tilsætningsstoffer at finde i Bandholms egen marmelade. Det kan bl.a. lade sig gøre, fordi æblerne har et naturligt indhold af pektin, der får marmeladen til at stivne uden tilsætning af kunstig pektin. Samtidig er æblernes naturlige sukkerindhold med til at søde marmeladen.*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***Udvidet beskrivelse
Producent info
 

Ingredienser: 86% økologiske æbler, økologisk sukker, surhedsregulerende middel (citronsyre), kanel, ingefær vand.

Fremstillet af 86% frugt pr. 100 g færdigt produkt 

De står hernede på Lolland, de økologiske træer.

 

Om vinteren er de nøgne og golde, men i løbet af foråret sættes forvandlingen i gang: Små friske, grønne skud pibler frem fra de nyklippede stammer, og når maj banker på, er frugthaven pyntet med de smukkeste lyserøde og hvide blomster.

 

Men det slutter ikke her.