INDKØBSKURV

ÆBLEMOST EFTERÅR ØKOLOGISK

1 Flaske, 75 cl.
35,00 DKK  pr. flaske
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


Denne vare er desværre udsolgtBandholms egen efterårsmost er lavet af flere forskellige slags æbler med Elstar som hovedsorten. Den er sødere end Vores egen sommermost og er velegnet til morgenmåltidet, men giver også en helt speciel smagsoplevelse, når den serveres varm på en kold efterårsdag. 

 


*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***Udvidet beskrivelse
Producent info
 

Bandholms egen most bliver presset af særligt udvalgte æbler fra vores plantage. Det er de æbler, som har hængt længst tid på træerne og har dannet mest mulig stivelse og syrer om til sukkerarter. 

 

Bandholms egen most har hverken tilsat sukker eller konserveringsmidler og er koldpresset og pasteuriseret. Vi bruger to kilo af vores egne friskplukkede æbler til en liter most, og æblerne er alle håndplukkede ... vi bruger ikke nedfaldsfrugt, når vi laver Vores egen most. På den måde sikrer vi, at mosten har den maksimale smag og et meget højt vitaminindhold.

 

Et glas most tæller som 1 af de 6 om dagen.

De står hernede på Lolland, de økologiske træer.

 

Om vinteren er de nøgne og golde, men i løbet af foråret sættes forvandlingen i gang: Små friske, grønne skud pibler frem fra de nyklippede stammer, og når maj banker på, er frugthaven pyntet med de smukkeste lyserøde og hvide blomster.

 

Men det slutter ikke her.