INDKØBSKURV

KIRSEBÆR LIKØR, FREDERIKSDAL

500 ml
249,00 DKK  pr. stk
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


Denne vare er desværre udsolgtLikør No. 1

Desserter, Ris a la mande, is, kaffe, drinks og cocktails En ny likør med mere smag Kirsebærlikør er en stolt dansk tradition – men efter udflytning af produktionen til udlandet og et fald i kvaliteten i 80’erne er produktionen næsten forsvundet.

 

Nu tager Frederiksdal traditionen op og introducerer en moderne kvalitetslikør baseret på vores egne Stevnskirsebær. Intensiv kirsebæralkohol Nu har vi forfinet den yderligere. Alkoholen stammer nu fra destilleret vin af bær fra egne kirsebærplantager – en dyr, men fantastisk smagsfuld opgradering. I gennem de sidste hundrede år har Danmark haft en stor produktion af likør på Stevnskirsebær. Op igennem og 1980erne styrtdykkede kvaliteten – og i dag er likøren stort set forsvundet. Men nu pudser vi arvesølvet af – og nyfortolker og opdaterer likøren på det fremragende danske Stevnsbær.

 

Velegnet til: Skabt til drinks, Kir Royal (vi kalder det Kir Frederiksdal) og cocktails – men er også fremragende til is, i marcipankonfekt, risalamande og kager – eller alene til kaffen.*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***


Udvidet beskrivelse
Producent info
 

17,0% Vol Alc.

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.