INDKØBSKURV

Kun i butik

FRILANDS-KYLLING, MELLEM

1 stk, 2100 - 2300 g
207,00 DKK  pr. stk
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


 


Dalbakkegaards frilandskyllinger er økologiske af oprindelse og får økologisk foder, men det græs de har adgang til er ikke registreret økologisk, og derfor kan kyllingen ikke sælges som en økologisk kylling. Græsset bliver dog ikke sprøjtet med kemi på noget tidspunkt. Frilandskyllingernes arealer inde som ude overholder også pladskravene til økologiske kyllingehold. I de år Dalbakkegaard har haft kyllinger, er der ikke brugt nogle former for medicin.*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***Udvidet beskrivelse
Producent info
 

Kød med mere struktur
Kødet har meget mere struktur end en industrikylling og den kræver længere tilberedning. Brystkødet skal skæres på tværs af fibrene, for ikke at føles sejt, når man spiser det, men det er sådan en rigtig frilandskylling er. Vi er desværre bare blevet vant til at spise de billige "discountkyllinger", man køber i supermarkedet, og tror derfor at en kylling er sådan en lille slap sag med brusk-skelet og blødt kød.

 

Saftigt og mere smagsfyldt
Længere voksetid og grønt græs er sammen med motion og frisk luft helt afgørende for den unikke smag og struktur kyllingekødet får indtil den endelige slagtedato. Det bliver saftigt og meget mere smagfyldt. Dalbakkegaard har hold der bliver slagtet ca. hver måned - hvorefter de kommer på frost. 

 

Kyllingerne bliver håndslagtet hos Gitte & Ib, Dannemare Fjerkræslagteri, en lille lokal slagter i Dannemare, alle dyr bliver slagtet under dyrlægekontrol og der bliver de pakket i pose, så de er lige klar til at tilberede i ovn, grill eller gryde.

Kan du huske, hvordan en rigtig kylling smager?
Vi har specialiseret os i at producere store, kødfulde frilandskyllinger. Livet med god plads og på græs giver sunde og ustressede dyr med rigtig godt kød og stor smag.