INDKØBSKURV

FREDERIKSDAL LATE BOTTLED 187ML

1 flaske, 187ml
79,00 DKK  pr. flaske
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


 


Late Bottled - Frederiksdal kirsebærvin.

 

Frederiksdals nyeste vin er en rundere og mere sødmefuld version af den populære årgangsvin. Velegnet il kraftige oste, desserter, mørk chokolade, rå-marinerede bær og ris á la mande. 

 

SØLVMEDALJE VED INTERNATIONAL FOOD CONTEST 2015*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***


Udvidet beskrivelse
Producent info
 

SMAGEN AF STEVNSBÆRRET

 

‘Late Bottled’ er fremstillet af Stevnskirsebær fra godsets egne plantager – primært fra de yngre træer på Skælstrupmark. Bærrene har massegæret i tre dage, hvorefter den pressede most er gæret videre på ståltanke. Normalt ville vi flaske vinen direkte fra ståltanken 9-10 måneder efter – eller lagre den videre på egetræsfade.

 

EN RUNDERE VIN

Men 90% af ‘Late Bottled’ har ligget 18 måneder på ståltanke, før den er flasket – heraf navnet. Det giver en mere rund vin – samtidig med at den primære frugt er bevaret. 10% af vinen har ligget på 225 og 400 liters egetræsfade, der tilføjer nuancer af chokolade, kaffe samt fine tanniner. ‘Late Bottled’ fremstår derfor mere mild og rund og som en flot partner til efterårets tunge desserter (med chokolade, blommer og brombær) eller julens risalamande.

 

Late Bottled har godt af en tur på karaffel en time inden servering. Vinen kan stå åbent et par uger et køligt sted evt. i køleskab.

 

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.