INDKØBSKURV

FREDERIKSDAL SUR LIE 500ML

1 flaske, 500ml
189,00 DKK  pr. stk.
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


Denne vare er desværre udsolgtSUR LIE

En fyldigere vin, inspireret af den franske metode, hvor vinen ligger på bundfaldet.

LIGGER PÅ BUNDFALDET

‘Sur Lie’ betyder på fransk, at vinen ligger på bundfaldet, altså gærresterne, i en længere periode. Kontakten med gærresterne kendes primært fra Champagne, og metoden giver i sig selv en federe, dybere og rigere vin.

 

SAMMENSTUKKET AF FLERE ÅRGANGE
Vores Sur Lie lagrer på franske egetræsfade, der er mellem 225 og 450 liter og sammenstukket af 2-3 forskellige årgange. Sammenstikningen af modne og unge årgange giver yderligere kompleksitet – vi får både fine, friske frugtnoter fra de yngre år og mere komplekse toner fra den ældre vin.

 

En virkelig nuanceret vin, og den perfekte ledsager til mørk chokolade, marinerede bær, kager og ikke mindst desserter som ris a la mande. Sur Lie har godt af en tur på karaffel en time inden servering. Vinen kan stå åbent et par måneder et køligt sted.

 

VELEGNET TIL: 

OST, DESSERTER, MØRK CHOKOLADE, RÅMARINEREDE BÆR, RIS A LA MANDE.*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***


Producent info
 

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.