INDKØBSKURV

FREDERIKSDAL RØD SPARKLING

750 ml
189,00 DKK  pr. stk
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


 


Frederiksdals nyeste skud på stammen er Frederiksdal RØD – en mousserende vin! Vinen er dybrød, perlende, saftig og sødmefyldt!

 

For at fremhæve den friske smag af kirsebær og give vinen mere sødme har vi tilsat vores Frederiksdal 2015. Resultatet er en frisk og læskende sparkling, Demi-Sec. Frederiksdal RØD er produceret på Stevnskirsebær fra vores egne plantager tilsat pærer fra Lolland.

 

Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret. Kirsebærret er med til at give intensitet og tyngde til vores mousserende vin. Vin af pærer er elegant og let. Når man blander pærer og kirsebær, får man den perfekte kombination af pærernes lethed og kirsebærrets intensitet. Frederiksdal RØD er fremstillet af Stevnsbær fra vores plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin. Pærerne er presset direkte for at fremstille en så let og elegant vin som muligt. Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandings-forhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. I denne version er forholdet 60 % kirsebær og 40 % pærer. Efter blanding har den fået bobler.

 

VELEGNET TIL:

FREDERIKSDAL RØD ER PERFEKT TIL JORDBÆR, HINDBÆR, KIRSEBÆR, CHEESECAKE MED FRISKE BÆR ELLER FRUGT PÅ TOPPEN, SOM VELKOMSTDRINK ELLER BARE SOM ET LÆSKENDE GLAS VIN PÅ TERRASSEN.

NYDES AFKØLET!*** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***


Producent info
 

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.