INDKØBSKURV

FREDERIKSDAL KIRSCH 43%

350 ml
385,00 DKK  pr. stk
 

GAVEKURV - få dine produkter pakket i gavekurv og gjort klar til afhentning - Køb gavekurv her


Denne vare er desværre udsolgtEn brændevin på Stevnskirsebær i ypperligste kvalitet.

Stevnsbærrene er høstet på Skælstrupmark og vildgæret med kerner og skind i betydeligt flere dage, end vi normalt ville lade det massegære, når vi laver vin.

 

Herefter er massen destilleret for at få så meget smag med som muligt. Normalt bruger man vin til destillering i stedet for de hele, gærede kirsebær. Det er nemmere (og billigere), men det giver ikke lige så meget smag fra sig – og netop smagen har haft topproiritet her.

 

Dernæst er Kirsch No. 1 kun destilleret en enkel gang – igen for at bevare så meget oprindelig smag som muligt. Desuden er destillatet ’nedvandet’ med det reneste rene, nemlig vand fra Iskilde i Jylland, for ikke at forstyrre kirsebærsmagen.

 *** Køb online og hent i butikken i vores åbningstid - lige når det passer dig!
  ***


Udvidet beskrivelse
Producent info
 

Kirsch No. 1 er på 43% vol. og indeholder 350 ml. Der er brugt over 3 kilo Stevnsbær per flaske.

 

På Frederiksdal Gods har vi masser af Stevnsbær. Det betragtes som kirsebærrets konge – langt mere intenst og kraftfuldt end de sorter, man bruger i Tyskland og Centraleuropa, hvor man har stor tradition for kirsebærbrændevin.

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.